ThankYou4BeingYOU

Super-Woman, jij

De kracht zit in jou.

Wie het ook is die dit leest. Ik wens jou mentale en fysieke sterkte en veel mentale en fysieke gezondheid toe, met continu gelegenheden van voorspoed, liefde, succes en geluk.

Je hoeft niet in stilte te lijden. Jij staat er niet alleen voor. Doe jij aan persoonlijk leiderschap?
Deze website en dit blog is er voor jou.

Besef dat de innerlijke kracht in jou zit. Het is dezelfde kracht, die jou gecreëerd heeft tot het wonderbaarlijke unieke wezentje, dat tevoorschijn kwam toen jij geboren werd.
Jij bent - net als de natuur en alle andere wonderbaarlijke unieke levende wezens op onze planeet aarde - vol van de kracht en energie die ons allen creëerde; het is die universele energie en intelligentie die ons met elkaar verbindt.

Heb je wel eens gekeken naar die enorme kracht - de kracht van de natuur die we zien in het voorjaar - waarmee fragiel ogende plantjes bij vorst door een dikke sneeuwlaag naar het aardoppervlak doordringen? Toen ik in de Jeugdgezondheidszorg werkte, heb ik gezien met welke kracht jonge zieke zuigelingen en couveusekindjes strijden om te overleven (en geloof maar, ze overleven!).

Het is de inzet van deze innerlijke kracht die de kleine mensen-baby en de kleine dieren-baby doet overleven, tesamen met moederlijke (en vaderlijke) LIEFDE en TOEWIJDING. Bij olifanten (en andere dieren) wordt bij hun sociale leven in de kudde zelfs de liefde en toewijding door alle tantes van de kolonie ingezet ter bescherming van de kleine olifant, gedurende de eerste levensjaren. Overleven en leiderschap zit in de kracht van de enkeling en tevens in de kracht van de kudde. Dit geldt voor zowel mensen als dieren. Bij paarden beschermt de haremhengst de gehele kudde door zijn dominante gedrag voor velerlei gevaren. Hij houdt het overzicht en de ondergeschikte hengsten helpen hem bij het beschermen van de kudde tegen roofdieren en vreemde hengsten.

Denk er maar eens over na … het is temidden van moeite en moeilijkheid, waar de verborgen gelegenheden liggen.
Denk in mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden (impossible :-> wordt … I’m-possible).

De kracht zit in jou, supervrouw!
Als jij ook maar één goed idee van deze website gebruikt om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren, dan voel ik mij bevoorrecht hieraan te hebben mogen bijdragen.


43“… And even when I’m a mess, I still put on a vest with an ’S’ on my chest…  she’s a SUPER-WOMAN…”
Video © (Alicia Keys: Superwoman) ๐Ÿ’•


Super-Woman

Super-Woman, YES YOU ARE!

Super-Woman - Be Welcome - Blessed Be You.


Dag Super-Woman, wees welkom op mijn website.

Ja jij, ook in jou schuilt een supervrouw!
ALLE vrouwen. Alle leidende meiden (of het nu gaat om persoonlijk leiderschap/personal management, of leiderschap in de vorm van business-management).
Alle moeders van dochters, en alle dochters van moeders… al mijn zusjes… dat zijn al mijn SUPER-WOMAN-ZUSJES van over de gehele wereld.
Women4Women, zij die elkaar ondersteunen, zij die elkaar helpen doorzetten; juist dan wanneer het moeilijk is. Vrouwen voor vrouwen, die beseffen hoe bijzonder onze band met elkaar is, en die beseffen hoe mooi en uniek elke enkeling van ons is èn hoe mooi wij met z’n allen tegelijk en met z’n allen SAMEN zijn.

Jij, die behoort tot ONS ALLER ZUSJES; groot, klein, in alle kleuren en maten.

Eenieder van jullie allemaal, eenieder van ons allemaal. JIJ… SUPERWOMAN, omdat je bent, precies zoals JIJ bent. Er is er maar één op de wereld zoals jij. Jij bent UNIEK. Wees jezelf en wees welkom. Besef goed: er bestaat op de hele wereld maar één exemplaar van jou. Niemand die kan zijn, zoals JIJ BENT (ook niet jouw eeneiïge tweelingzusje).
Ja, JIJ, zo mooi, zo bijzonder, zo volmaakt en ZO UNIEK! Ja, zet je superwoman-kroontje maar op; ook jij hoort erbij.

Zij zei: “Ik heb de handschoenen daarachter voor je neergelegd. Bedankt nog! Het was leuk!”
En ineens schoot het als een bliksemschicht bij heldere hemel door me heen:  “Dit is er EENtje! Ja, zij is een van die SUPER-WOMEN!”
Ze was snel komen opdagen voor haar performance van die dag. Een bijzondere dag voor haar echtgenoot en voor al haar speciale vrienden; ook zij in dierlijke vorm, die het voorrecht bezitten, tot de haren te mogen behoren. Zij gedragen zich overigens voorbeeldig, want zij staat liefdevol bezonnen aan het regiem. Ze kon  niet “blijven hangen” zo zei ze. Ze was speciaal hiervoor even met kokkerellen gestopt, maar de voorbereidingen voor de eters (die gedurende de late middag ten souper zouden verschijnen) waren op wat kleinigheden na, geheel klaar.  — Ik dacht: “She came and she conquered.” — Zij wist het niet, maar een aantal uren van tevoren was ik die zondag begonnen met het schrijven van dit blog. Zij was op dat moment even een voorbeeld van de personifisering van Super-Woman, zoals ze voorkomt in het lied en de video van Alicia Keys. (Zie video eerder op deze pagina.) Ik heb haar toen stiekum snel even gezegd dat ik met het schrijven van stukken voor o.a. dit blog bezig was en dat ik haar anoniem op mijn website zou vermelden als ze dat goed zou vinden.

Het is echter de personifisering van AL die SUPER-WOMEN - AL die SUPER-VROUWEN - AL die POWER-VROUWEN, die dag-in-dag-uit allen hun inzet leveren over de gehele wereld.
Down-to-earth, gewoon met beiden benen op de grond, je zegeningen tellen; ZIJN zoals alleen JIJ kunt zijn (uniek), jonglerend alle ballen in de lucht houden en simpelweg je inzet leveren.

Ik ken veel powervrouwen. Dank je dat ik in jouw leven, en jij in mijn leven mag zijn. Dank dat we elkaar zo mooi aanvullen, elkaars steun en elkaars goede voorbeelden mogen zijn.
Thanx supervrouw!
 


WOMEN 4 WOMEN - Leidende Meiden - VROUWEN SPECIAAL voor VROUWEN.

Elkaar steunen, elkaar helpen doorzetten. Zeker dan wanneer het ’t moeilijkst is. Ja, zeker dan wanneer het leven die moeilijke challenges aan je voeten smijt.
Persoonlijk leiderschap. Beseffen hoe uniek jij zelf bent èn beseffen hoe uniek die ander is; daar gaat het om.
Voor alle duidelijkheid: in mijn praktijk werk ik met (psychisch gezonde) mensen aan HUN PERSOONLIJK SUCCES (ondanks de uitdagingen die het leven voor iedereen in petto houdt).


Super-Women
We kennen allemaal wel een super-woman en vast wel méér dan één. (Ik ben ervan overtuigd dat ook jij een leuke anekdote of verhaal hebt betreffende een SuperWoman).
Ik ken er velen. Tegen al die supervrouwen die ik ken, wil ik hier zeggen:
YOU know who You are. Thank You 4 Being You, Superwoman!
Dank je wel supervrouw, dank je wel dat jij bent zoals jij bent, en alleen JIJ kunt zijn.


Zou jij graag onderwerpen die meiden ècht interesseren (leven, lief en leed - òf psychologische aspecten van onderwerpen en thema’s) besproken willen zien? Laat het mij weten en voel je daarom vrij om mij een berichtje te sturen, zodat we deze site tot een succes voor alle meiden kunnen maken! ๐Ÿ’•

1